top of page

Företagets digitala ekosystem "SharePoint som tjänst"

Uppdaterat: 11 mars 2021

House Of Service erbjuder nu alla, från det lilla familjeföretaget till den stora koncernen, en skräddarsydd SharePoint plattform för er verksamhet - till ett fast pris och månad.

Enklare än så blir det inte.


Den digitala arbetsplatsen handlar om att skapa en helhet av alla de verktyg och applikationer man behöver för sitt arbete, och leverera dessa på ett konsekvent, användbart och produktivt sätt till sina medarbetare. SharePoint som plattform har unika förutsättningar för att underlätta detta, och både fungera som en portal och applikationsplattform för kommunikation, samarbete, integrationer och verksamhetsstöd. Allt integrerat med Microsoft Office för en effektiv arbetsdag för era medarbetare.


SHAREPOINT

SharePoint är navet i den digitala arbetsplatsen med fokus på att skapa affärsnytta genom kommunikation, samarbete, processer och integrationer.


Delning, samarbete och tillgänglighet

Det är enkelt att dela dokument både internt och externt. Filer behöver ej längre mailas, utan skickas istället som en direktlänk till dokumentet. Denna typ av lösning ersätter andra lösningar såsom Dropbox, FTP, Datto och Sprend. Det går också bra att arbeta flera personer samtidigt inuti dokument. Versionshantering är inbyggt i plattformen och det är enkelt att plocka fram tidigare versioner av dokumentet.


Mobilitet

Eftersom SharePoint Online är en molnbaserad tjänst kommer du enkelt och smidigt åt alla dina företagsfiler utan att behöva krångla med VPN. Du slipper även problematiken som finns med terminalserver och att tjänsten klipps då du tappar kontakt med nätet.


I SharePoint Online kan du arbeta både online och off-line. Om du jobbar off-line (t.ex. på flyget) synkar dokumentet upp till molnet nästa gång som du får nätkontakt.


Intranät

Ett SharePoint-intranät är en stabil mittpunkt för era verksamhetssystem. Här finns grundläggande stöd för informationspublicering, kommunikation, samarbete och dokumenthantering, och gränslösa möjligheter för att bygga vidare mot den digitala arbetsplatsen.


Verktyg och stöd för applikationer

Eftersom SharePoint stödjer samtliga Microsoft 365-applikationer, men även tredjeparts-applikationer, kan du förenkla din vardag och samla allt på en och samma plats.
Den moderna arbetsplatsen

House Of Service levererar användbara lösningar på SharePoint som genererar affärsnytta. Att SharePoint behöver vara användarvänligt är något vi tagit fasta på sedan länge, och att leverera lösningar som kombinerar förenklade användbara gränssnitt med igenkännings-faktorn från Microsoft Office är något som är standard för oss.


Vi på House Of Service brinner för att skapa intuitiva digitala lösningar på SharePoint och vi vet varför, hur och när man skräddarsyr SharePoint både i utseende, interaktion och funktion. Naturligtvis med ett modernt och mobil anpassat gränssnitt genom responsiv design.


I våra team jobbar interaktionsdesigners och formgivare tätt tillsammans med gränssnittsutvecklare, lösningsarkitekter och SharePoint-utvecklare. Självklart maximerar vi samtidigt användandet av standardfunktionalitet i SharePoint, detta handlar om ett annorlunda sätt att se på presentation och interaktion, inte om den underliggande lösningen. Vi ger helt enkelt era medarbetare en bättre användarupplevelse på SharePoint utan kompromisser. Läs mer här!


Vill du ha en demo? Kontakta oss på info@houseofservice.se eller 010-410 34 00Comentários


bottom of page