top of page
Berg
HOS WEBSITE.PNG
House Of Service_microsoft-modern-work.png

Om House Of Service

Det är många saker man behöver hålla koll på som företagare och det är lätt att man glömmer bort kärnverksamheten.  Vill du att ditt företag och dina kollegor skall kunna fokusera på det ni är bäst på, finns vi här för att hjälpa er. Oavsett om ni är i behov av en kaffemaskin eller ny kontorsinredning – så kan vi ta fram rätt lösning för ditt företag. Med en kontaktperson för alla inköp erbjuder vi en effektiv kontorsservice som sparar dig ovärderlig tid.

Vår story

Vi växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure och/eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan. Vi fortsätter att bygga House Of Service för att erövra en stark position i den digitala världen.

"Vi har samlat några av branschens skickligaste"

House Of Service är byggt av några gamla kollegor som arbetat tillsammans där kunderna varit med att påverka utbudet/tjänstekatalogen. Behovet av en strategisk partner som kan hjälpa till med IT-,Teknik- & Kontorsdriften har helt enkelt växt fram från våra kunder. Vi kallar det för Framtidens Facility Management. 

Telefon

010-410 34 00

Email 

Följ oss

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

VARFÖR HOUSE OF SERVICE?

Vi erbjuder kompletta företagslösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov.

Kundnöjdhet

När våra kunder får säga sitt hamnar House Of Service i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden.

Helhetsleverantör

Vi erbjuder kompletta och kundanpassade lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige.

Hållbarhet & kvalitet

Som leverantör har House Of Service en viktig roll att fylla och ett stort ansvar att ta för att bidra till digitalisering och en hållbar samhällsutveckling.

Azure.png
Microsoft small.png
HQ transparent logo 2.png
Logo_SE70.png
tech-data-logo-freelogovectors.net_.png
2560px-Ingram_Micro_logo_new.svg.png
bottom of page