top of page
Image by Daniel Höhe

IT UTVECKLING

Det kommer kontinuerligt nya funktioner och tjänster inom M365 plattformen och vi hjälper er att hitta rätt strategi för att få ut det på ett kontrollerat sätt till verksamheten. För att verkligen kunna få ut nyttan så hjälper vi ofta till med utbildningar av IT-personal eller direkt mot era slutanvändare. Kraften och enkelheten i att ex vis med Power Apps automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser kan nu ske på en bråkdel av hur traditionella utvecklingsprojekt brukar se ut.

SharePoint

SharePoint är en stabil mittpunkt för era verksamhetssystem. Här finns grundläggande stöd för informationspublicering, kommunikation, samarbete och dokumenthantering, och gränslösa möjligheter för att bygga vidare mot den digitala arbetsplatsen.

Power Automate

Automatisera snabbt och säkert. Se till att alla kan skapa automatiska processer med flöden i Power Automate

Interna system

I våra team jobbar interaktionsdesigners och formgivare tätt tillsammans med gränssnittsutvecklare, lösningsarkitekter och utvecklare. Vi maximerar samtidigt användandet av standardfunktionalitet i Microsoft 365, detta handlar om ett annorlunda sätt att se på interaktion, inte om den underliggande lösningen. Vi ger helt enkelt era medarbetare en bättre användarupplevelse på av interna system utan kompromisser.

PowerApps

Kraften och enkelheten i att ex vis med Power Apps automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser kan nu ske på en bråkdel av hur traditionella utvecklingsprojekt brukar se ut.

Power BI

Skapa möjligheter av dina data med Microsoft Power BI-verktyg för datavisualisering. Fatta bättre affärsbeslut genom att analysera dina företagsdata.

Dokumenthantering

Det är enkelt att dela dokument både internt och externt. Filer behöver ej längre mailas, utan skickas istället som en direktlänk till dokumentet. Denna typ av lösning ersätter andra lösningar såsom Dropbox, FTP, Datto och Sprend. Det går också bra att arbeta flera personer samtidigt inuti dokument. Versionshantering är inbyggt i plattformen och det är enkelt att plocka fram tidigare versioner av dokumentet.

Vad tycker våra kunder?

Image by Daniel Höhe

Anna, HR chef

Vi behövde förbättra och digitalisera vår HR-rutiner och gjorde en upphandling för detta, House Of Service kunde visa färdiga exempel och var väldigt enkla att arbeta med när dom byggde vårt system. Dessutom ingick utbildning för alla användare vilket var superbra vid lanseringen.

bottom of page