top of page
Image by Surface

IT TJÄNSTER

Att använda molnet för att skapa en stark verksamhet som snabbt kan utveckla och anpassa sina tjänster och produkter och vara plattformen som kan skalas beroende på organisationens utveckling är idag något som de flesta har som en självklar strategi. Molnet är överlägsen äldre alternativs infrastruktur och utbud av tjänster och alltfler lämnar markens digitala lapptäcken för att komma åt de intelligenta tjänster som Azure erbjuder.

Microsoft 365

Genom att kombinera svensktalande servicedesk och utökade backupfunktioner erbjuder House Of Service en säker och lättarbetad IT-miljö genom Microsoft 365. Dessutom kan du kombinera dessa tjänster med HOS Centrala driftstjänster för att hitta den optimala mixen för alla användare oavsett vilken roll de har på företaget.

Licenser/Mjukvara

Att hålla ordning på sina licenser kan vara en stökig procedur för många organisationer, med vår licenshantering slipper ni lägga mycket tid och resurser på att hålla reda på licenser och administrationen kring dessa. Med hjälp av vår mjukvara håller våra licensspecialister ordning och reda åt er, samt inventerar, genomför licensaudits mot leverantören och ser till att förnya era licenser i tid.

Hårdvara/Klienthantering

Microsoft Intune är en molnbaserad tjänst som fokuserar på hantering av mobila enheter (MDM) och hantering av mobilprogram (MAM). Du kan styra hur organisationens enheter används, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Du kan också konfigurera specifika principer för att styra program

Telefoni

Eftersom våra växellösningar är operatörsoberoende, kan du behålla, byta eller blanda operatörer som du vill, utan att behöva tänka på eventuella bindningstider. Vi har full koll på marknaden och förser dig med de senaste kommunikationstjänsterna.

IT-Drift

IT-drift är en tjänst som passar organisationer med affärskritiska system, där man behöver säkerställa hög säkerhet och tillgänglighet. Med hög säkerhet och kompetens, övervakning dygnet runt och med drift i Azure eller ett av Sveriges modernaste datacenter erbjuder vi en stabil och säker IT-drift för er organisation.

Nätverk

Verksamhetsanpassat trådlöst nätverk till en fast månadskostnad. Vi sköter drift och underhåll, och ser till att allting fungerar. Dessutom finns vår support alltid nära till hands.

Konsulter

Tillgång till rätt kompetens vid rätt tidpunkt är avgörande för att nå framgång. Enkel och smidig via House Of Service konsultmäklare.

Print

Förvandla din arbetsmiljö till en digitalt ansluten arbetsyta med Konica Minoltas Digital Office-lösningar.

Vad tycker våra kunder?

Betongvägg
Henrik Setly.jpg

Henrik, VD

Eftersom jag själv arbetar med förändringsledning och förbättring av olika processer har det varit väldigt kul att gå igenom en så smidig och genomtänkt onboarding. Tyvärr är det inte ovanligt med leverantörer som har en bra produkt, men med en service som inte matchar produkten. Men där känns det som att House Of Service lagt fokus på hela flödet, vilket gör mig som kund väldigt trygg.

bottom of page