top of page

Supporten för Windows 7 och Office 2010 upphör 2020

Supporten för Windows 7 upphör om mindre än ett år. Många av er har redan kommit en bra bit på vägen med migrationen till Windows 10 och Office 365 eftersom de erbjuder den mest produktiva, säkra och kostnadseffektiva lösningen för användare och IT-avdelningar. Mer än hälften av alla kommersiella enheter kör Windows 10, så övergången har kommit igång bra.


Vi hjälper dig hela vägen.

Programkompatibiliteten med Windows 7 ligger på 99,9 procent, så du kan tryggt uppgradera eller köpa nya Windows 10-enheter. Med programmet Desktop App Assure får du dedikerade tekniska resurser som hjälp för att åtgärda eventuella problem med programkompatibilitet eller vill du ha hjälp med migreringen så kan vi göra den åt dig.


Säkerheten är alltjämt vår högsta prioritet, och med Windows 10 får du den säkraste lösningen. För de av er som inte kan migrera alla appar och enheter till Windows 10 innan supporten upphör den 14 januari 2020 och som behöver mer tid för övergången erbjuder vi nya alternativ som ni kan utnyttja:

  • Microsoft meddelade i september 2018 kommer dom att tillhandahålla utökade säkerhetsuppdateringar med Extended Security Updates för Windows 7.

  • I Microsoft Windows Virtual Desktop (kommer snart) kommer det att ingå en Windows 7-enhet med kostnadsfria Extended Security Updates till januari 2023, vilket ger dig fler alternativ till support för äldre appar under övergången till Windows 10.

  • Som en sista resurs för de av er med äldre Windows 7-enheter kommer Extended Security Updates att vara tillgängliga för köp från och med 1 april 2019. De kommer att säljas per enhet till kvalificerade kunder och priset kommer att öka varje år.

När upphör support för Windows 7 och Office 2010?

Support för Windows 7 upphör den 14 januari 2020

Support för Office 2010 upphör den 13 oktober 2020.


Kontakta någon av våra rådgivare nedan eller någon hos Microsoft för mer information. Men nu är det nog dags att gå över till Microsoft 365. Kontakta oss och få information om alternativ, rekommenderade åtgärder och resurser.


För migrering/rådgivning eller frågor:

Våra rådgivare nås på 010-410 34 00 eller info@houseofservice.se

Comentarios


bottom of page