top of page

Här är skillnaden med House Of Service och andra leverantörerSå funkar vi i företagarens vardag Det ska vara enkelt att driva företag. Det tycker i alla fall vi på House Of Service, och därför började vi fundera över vad som oftast brukar sätta käppar i hjulet för människor med bra idéer. 


Vi insåg ganska snabbt att det där med att sköta företagets IT, Teknik & hantera en kontorslokal är något som få entreprenörer känner sig bekväma med. De vill ju trots allt fokusera på sina idéer, inte på att administrera. Så 2018 grundade ett gäng ambitiösa männsikor House Of Service, med siktet inställt att revolutionera hela IT Branschen. Resultatet blev en helt unik och framåtlutad tjänst som ger dig full koll på din IT, Teknik & Kontor, närsomhelst, varsomhelst. Dessutom ger den alla företagare en schysstare vardag med mer tid till annat än att sortera papper.

Vad skiljer House Of Service från andra lösningar? När det kommer till att välja leverantörer för ditt företag finns det en uppsjö av alternativ. IT bolag, konsulter eller diverse enskilda näringsidkare. Men alla lösningarna kräver att du som företagare gör en stor del av jobbet själv, medan administrationen finns kvar på ditt bord trots att du betalar någon för att sköta det som du allra helst vill slippa. Hos House Of Service funkar det tvärtom. Vi är en digital helhetstjänst som sköter allt från löpande beställningar, användarfrågor, systemdrift och kontorsfrågor. För att minska administrationen och ta bort så många moment som möjligt för dig som kund har vi byggt smarta automatiserade flöden och kopplingar till dina program. Detta för att du ska spara tid genom att slippa göra beställningar, scanna fakturor eller hantera kontorsfrågor. Dessutom ingår allt i House Of Service tjänst till en fast månadskostnad, där inga kostnader tillkommer under året. Bara en sån sak.


Hur är tjänsten uppbyggd? Glöm krångliga ord eller att komma ihåg när licenser ska betalas in. Vi har byggt ett enkelt to-do system som talar om för oss vad som behövs göras i din miljö. En leverantörsfaktura att betala? För alla tjänster kring hela kontorsdriften? Ja precis så enkelt!


Och behöver du hjälp, finns en support ett knapptryck bort som svarar på frågor snabbt och enkelt. 

För vem passar House Of Service? Vi har tagit fram en riktigt bra lösning som är optimerad för aktiebolag som har behov av en enkel molnbaserad IT miljö eller en kontorslokal att driva. I första hand alltså konsult- och tjänstebolag.  

Hur blir jag kund? Skicka ett mejl till info@houseofservice.se med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Vi bokar in en genomgång av House Of Service och när du bestämt dig för att du behöver oss i din vardag skapar vi upp ett konto. Vårt onboardingteam tar över och ser till att du känner dig trygg med hur leveransen fungerar. De tar även in uppgifter om din tidigare IT miljö, om det finns någon sådan. Och ser till att all historik kommer med. När allt är på plats tar du en kaffe och fortsätter utveckla ditt bolag, medan vi sköter företags drift av IT och kontoret. Deal?Comments


bottom of page