Support

Vanliga frågor

BYTE AV LÖSENORD PÅ FJÄRRSKRIVBORDET


1. Klicka på Start och sedan på Windows security. 2. I fönstret som kommer upp - klicka på Change a password. 3. Skriv sedan in ditt gamla lösenord och ange sedan ditt nya lösenord. 4. Klicka sedan på pilen på höger sida för att byta lösenordet. 5. Klart!
SKAPA EN SIGNATUR I OUTLOOK


1. Öppna upp ett nytt mejl. 2. Klicka på ikonen Signatur i ikonraden ovanför adressfältet. (Ibland visas den utan ikon och kallas bara Signaturer). 3. Fönstret Signaturer och mallar öppnas. Klicka då på Ny. Döp signaturen och tryck sedan på OK. 4. Fyll i signaturen du vill ha och när den ska användas. 5. Klart!
ANGE ELLER ÄNDRA STANDARDSKRIVARE


1. Klicka på Start, välj Kontrollpanelen. 2. Klicka på Visa enheter och skrivare, som ligger under Maskinvara och ljud. 3. Skrivaren som används på datorn visas med en grön bock. Om du vill använda en annan skrivare som standardskrivare högerklickar du bilden av önskad skrivare. 4. Välj skrivare och klicka på Använd som standarskrivare. 5. Klart!
JAG HAR PROBLEM MED TÄCKNING/SURF


Pröva att felsöka problemet genom att: Starta om telefonen. Om det inte fungerar: Sätt in SIM-kortet i en annan telefon. Fungerar det då är telefonen defekt. Om ingenting av detta hjälper komplettera med följande uppgifter och mejla support@houseofservice.se: Åtminstone 3 tidpunkter problemet inträffat. Datum, timme, minut. Om det helt plötsligt börjat ske eller varit så en längre tid.

Kontaktvägar

SUPPORT

support@houseofservice.se

010-410 34 00 ​

IT TEKNIKER

support@houseofservice.se

010-410 34 00

HELPDESK IT ​

support@houseofservice.se

010-410 34 34

FÖRBRUKNINGSMATERIAL

info@houseofservice.se

010-410 34 00 ​

Fjärrstyrning

Som många IT bolag använder vi oss av fjärrstyrning för att kunna förbättra användarupplevelsen av våra tjänster. Med hjälp av denna programvara så kan vi ta över den lokala datorn och felsöka som om vi vore på plats ute hos er. Vissa typer av ärenden kräver att man har beställarrätt hos sitt företag, stäm gärna av detta med din närmsta chef om ditt ärende är av beställande-karaktär.