top of page

Vad är skillnaden på Office 365 & Office 2019?Office 365 är en prenumerationstjänst som ser till att du alltid har de senaste moderna produktivitetsverktygen från Microsoft. Det finns Office 365-abonnemang för hemanvändning och personlig användning, samt för små och medelstora företag, stora företag, skolor och ideella föreningar.

Alla Office 365-abonnemang för hemanvändning och privat användning innehåller de robusta Office-skrivbordsprogrammen som du är van vid, till exempel Word, PowerPoint och Excel. Du får också extra lagringsutrymme online och molnanslutna funktioner så att du kan samarbeta i filer i realtid. Med en prenumeration har du alltid de senaste funktionerna, korrigeringarna och säkerhetsuppdateringarna samt fortlöpande teknisk support utan extra kostnad. Du kan välja att betala för prenumerationen per månad eller år, och med Office 365 Home-abonnemanget kan du dela prenumerationen med din familj upp till 6 personer samt använda apparna på flera datorer, Mac, surfplattor och telefoner.

De flesta Office 365-abonnemang för företag, skolor och ideella föreningar omfattar helt installerade program, men Microsoft erbjuder även grundläggande abonnemang för onlineversioner av Office, fillagring och e-post. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst: Mindre företag, Stort företag, Skola eller Ideell förening.


Jämför en Office 365-prenumeration med Office 2019 (engångsköp)
Office 2019 säljs också som ett engångsköp, vilket innebär att du betalar en inledande kostnad för att få Office-programmen för PC and Mac. Engångsköp finns för både PC och Mac-datorer. Engångsköp har dock inget uppgraderingsalternativ, vilket innebär att om du planerar att uppgradera till nästa version, måste du köpa till fullt pris.


Office Online är en kostnadsfri version av Office som du kan använda i en webbläsare. Allt du behöver är att registrera dig med ett Microsoft-konto med en ny eller befintlig e-postadress. Prova Office Online-programmen.


Vet du inte vad du har nu? Se Vilken version av Office använder jag?


Letar du efter produktinformation och priser?

Kontakta en av våra rådgivare via 010-410 34 00 eller info@houseofservice.se så hjälper vi dig reda ut eventuella frågor eller migrera över dig till Office 365.

Commentaires


bottom of page