top of page

Teamstelefoni med alla operatörer

(Telia, Telenor, Tele2 eller 3)


Det har aldrig varit så enkelt att samla företagets alla kommunikationskanaler på och samma plats

Microsoft Teams

Microsoft Teams är navet för samarbete i Office 365 och har som huvuduppgift att underlätta samarbete och främja produktivitet. Teams ger nu möjligheten till en enda lösning för all kommunikation och samarbete. Alla Office 365- apparna är inbyggda i Microsoft Teams och med integrerad telefoni kan medarbetaren utföra större delen av sina arbetsuppgifter utan att lämna Teams-vyn. Varför ska jag ha det?

Om ditt företag använder Teams som kommunikationskanal kan du ta bort alla andra appar för mobila växlar eller softphones för datorn och integrera din telefoni i Teams-appen. Det gör att du slipper installera olika program och hålla reda på olika användaruppgifter, uppdatera program och hantera flera program.


Vad är Teams-telefoni?

Du får en avancerad telefonväxel som innehåller en mängd tjänster som ytterligare förbättrar din telefoni. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst, så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.


Kort sagt, telefoni via samma app (både på datorn, telefonen & webben) i Microsoft Teams.


Hur fungerar det i praktiken?

Vi använder en teknik som heter Direct Routing där vi flyttar din samtalstrafik från Teams till vår centrala växel och sedan ut via mobilnätet med Telia, Tele2, Telenor eller 3 som operatör. Du ringer sedan samtal via datorn genom att klicka på ett nummer eller som vanligt i din mobiltelefon.


Vill du veta mer?

Kontakta en av våra rådgivare på info@houseofservice.se eller ring oss på 010-410 34 00.

Comments


bottom of page