top of page
HOS2.jpg

Account Manager

Underlätta dina kunders vardag med smartare teknik. 

Om Tjänsten
I din roll som Account Manager hos HOS kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder där du kommer ansvara för att driva hela säljprocessen. Ditt största fokus kommer vara att utveckla de kunder du är ansvarig över. Som Account Manager på HOS jobbar du långsiktigt och med hjälp av att skräddarsy bästa möjliga lösning skapar du ett värde för dina kunder. 

Du erbjuder hela HOS både produkt- och tjänsteportfölj och arbetar mot SME-segmentet, 30-150 anställda. I rollen ingår en del administrativa arbetsuppgifter och därför ställs det stora krav på att du är noggrann och duktig på att strukturera. Du kommer att vara en del av ett starkt team med bra gemenskap, god laganda och där alla strävar åt samma håll.

Vi söker dig som: 
Har gymnasiekompetens Gärna har någon form av eftergymnasial utbildning. 
Arbetat med försäljning i minst 2 år.
Tar eget ansvar över både kunder och att planera upp ditt vardagliga arbete.
Har god strukturkänsla och är noggrann.

Övrigt
Vi tror att du har gedigen erfarenhet som Account Manager, fältsäljare eller nykundssäljare och är duktig kommunikativt för att få fram ditt budskap och skapa förtroende. Du har god förståelse för IT/Teknik/Telefoni och förstår på så sätt kundens behov.

 

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att ska goda relationer och utveckla kunder. Ta chansen att arbeta hos ett av Sveriges mest spännande bolag inom sin bransch. Här förväntar vi oss att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld är de beredd att investera i din utveckling.

bottom of page