top of page
HOS3_c.jpg

Service Delivery Manager

Underlätta dina kunders vardag med smartare teknik. 

Om Tjänsten

Du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor utveckla ditt arbete och driva projekten framåt. Du är motiverande, utåtriktad med förmågan och vilja att göra ditt absolut bästa.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och besitter kunskaper inom några av följande områden: Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner), Powershell, Azure, Microsoft 365 även att du arbetat med installationer, drift, felsökning, och underhåll av Windows Server miljöer.

Vi ser det också som mycket meriterande om du vill arbeta både inom Implementation/Projekt samt med ärenden kring onsite-support/ ärenden av utbildande karaktär. 

Du arbetar med hela House Of Service både produkt- och tjänsteportfölj och våra kunder finns inom SME-segmentet, 30-150 anställda. I rollen ingår en del administrativa arbetsuppgifter och därför ställs det stora krav på att du är noggrann och duktig på att strukturera. Du kommer att vara en del av ett starkt team med bra gemenskap, god laganda och där alla strävar åt samma håll.

Vi söker dig som: 
Kunskap inom Microsoft 365.

Arbetat med IT i minst 5 år.
Tar eget ansvar över både kunder och att planera upp ditt vardagliga arbete.
Har god strukturkänsla och är noggrann.

Övrigt
Vi tror att du är duktig kommunikativt för att få fram ditt budskap och skapa förtroende. Du har god förståelse för IT/Teknik/Telefoni och förstår på så sätt kundens behov.

 

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kundorienterad miljö där all energi riktas mot att ska goda relationer och utveckla kunder. Ta chansen att arbeta hos ett av Sveriges mest spännande bolag inom sin bransch. Här förväntar vi oss att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld är de beredd att investera i din utveckling.

bottom of page