top of page
Mountain Ridge

IT SÄKERHET

House Of Service är en ledande leverantör av IT-tjänster som fokuserar på att skapa säkra och effektiva IT-miljöer för sina kunder. Genom en kombination av expertis, modern teknik och strategiskt partnerskap erbjuder de skräddarsydda lösningar som möter kundernas unika behov. Deras stabil och säker IT-drift samt verksamhetsanpassade trådlösa nätverk ger kunderna en problemfri upplevelse. Kunderna vittnar om House Of Services engagemang och fokus på att leverera mätbara resultat. Med deras helhetsleverans och kundanpassade lösningar skapar de värde för företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige

Teknisk säkerhet

Alla våra tjänster bygger på lösningar som omfattar både fysisk säkerhet och IT-säkerhet, där vi arbetar för att skydda informationssystem från hot, risker och intrång.

Nätverk

Genom säkra brandväggar och kryptering skyddar ci verksamhetens uppgifter från obehörig åtkomst via nätverk. Separata VLAN och modern teknik förhindrar att information sprids till obehöriga.

Datorer och mobila enheter

Säkra verksamhetens datorer, mobiler och surfplattor genom användning av starka lösenord, kryptering och andra skyddsåtgärder så som klienthantering i Intune eller MDM lösningar.

Domän

Domänsäkerhet är avgörande för att skydda en organisations digitala närvaro. Genom att implementera starka lösenord, övervaka domänregistreringar och använda säkerhetsprotokoll som DNSSEC, DKIM & DMARC kan man försäkra sig om att domänen inte blir utsatt för obehörig åtkomst eller manipulation.

Administrativ säkerhet

Vi fokuserar på administrativ säkerhet, inklusive rutiner för behörigheter och medarbetarnas kunskap. Detta omfattas av våra interna processer men även mjukvaror för att utbilda slutanvändarna.

Programvaror och applikationer

Vi ser till att nedladdade programvaror och appar kommer från kända och betrodda källor för att undvika skadlig kod och sårbarheter.

Backup

Vi erbjuder backuplösningar som säkerställer att din viktiga data och information är tryggt skyddade. Genom regelbundna säkerhetskopieringar minimerar vi risken för dataförlust och hjälper dig att bevara din verksamhets kontinuitet.

Vad tycker våra kunder?

Mountain Ridge

Anna, HR chef

Vi behövde förbättra och digitalisera vår HR-rutiner och gjorde en upphandling för detta, House Of Service kunde visa färdiga exempel och var väldigt enkla att arbeta med när dom byggde vårt system. Dessutom ingick utbildning för alla användare vilket var superbra vid lanseringen.

bottom of page