top of page
Image by Tudor Baciu

Business Manager, Facility Management

Om Tjänsten
I din roll som Business Manager på House Of Service kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder där du kommer ansvara för att driva hela säljprocessen. Ditt största fokus kommer vara att utveckla de kunder du är ansvarig över.

Som Business Manager på HOS jobbar du långsiktigt och med hjälp av att skräddarsy bästa möjliga lösning skapar du ett värde för dina kunder. 

Du erbjuder hela Facility Managements produkt- och tjänsteportfölj och arbetar mot SME-segmentet. I rollen ingår en del administrativa arbetsuppgifter och därför ställs det stora krav på att du är noggrann och duktig på att strukturera. Du kommer att vara en del av ett starkt team med bra gemenskap, god laganda och där alla strävar åt samma håll.

Titel: Business Manager FM

Startdatum: Enligt ök. med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Placering: Stockholm/Solna

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

I teamet kommer du arbeta nära erfarna säljare. Du rapporterar direkt till affärsområdeschef för Facility Management.

Vi söker dig som 
För att lyckas i rollen som Business Manager krävs en hög social kompetens med en vinnarmentalitet utöver det vanliga. Vi tror på frihet under ansvar och söker därför en person som är ansvarstagande, självgående och driven.

 

  • Gärna erfarenhet av B2B- försäljning.

  • B-körkort.

  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal & skrift.

  • Målorienterad.

Övrigt

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att ska goda relationer både internt och mot våra kunder. Ta chansen att arbeta hos ett av Sveriges mest spännande bolag inom sin bransch. Här förväntar vi oss att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld är vi beredda att investera i din utveckling.

Frågor?

Kontakta Joel Sund på joel.sund@houseofservice.se eller ansök på knappen nedan.

bottom of page