top of page

Styr företagets mejlsignaturer i Office 365 från webbläsaren.

House Of Service lanserar en mjukvara för mejlsignaturer för Office 365 som gör att företag centralt kan designa och hantera e-signaturer för alla användare som skickar e-post från valfri enhet.


Du kan styra alla Office 365-signaturer från en webbläsare, du behöver inte installera eller ladda ner något.

Kontaktinformationen tas från din Office 365-katalog, vilket garanterar att alla användare har rätt information i deras e-postsignatur. Mjukvaran använder ett smart och intuitivt användargränssnitt som är utformat för användare av alla tekniska förmågor. E-signaturer kan bokstavligen utformas på några minuter!


Du kan enkelt lägga till fler e-signatur komponenter som ikoner i sociala medier, PR banners, juridiska friskrivningar och mer

E-signaturer ”stämplas” regionala Azure servrar, som skickar e-postmeddelanden tillbaka till Office 365. Allt du behöver göra är designa en signatur du är nöjd med och vi gör resten.


Byggd med de högsta nivåerna av säkerhet och kontroll på plats har denna tjänst tilldelats ISO 27001: 2013 certifiering.

Exclaimer Cloud – signaturer för Office 365 gör e-signatur förvaltning enkel. Allt du behöver för att skapa och hantera Office 365 signaturer är en modern webbläsare.


Professionell e-post signaturmallar – Signaturer för Office 365 kommer med ett bibliotek av professionella e-signaturmallar. Du kan även skapa en signatur som bitmappsbild med inbäddade webblänkar.


Allt är möjligt – det finns ingen gräns på hur många e-signaturer kan du skapa. Vi kan även designa en egen signatur för dig om du inte hittar någon mall som passar just dig.

Designa så många signaturer som du vill – skapa e-post signatur mallar för enskilda användare, medarbetare som talar på olika språk, olika grupper/avdelningar eller för hela organisationen.


Uppdateringar i realtid – Gör det enkelt ändra alla element i en e-postsignatur och se ändringarna omedelbart. Vill du lägga till en ny certifiering eller logotyp? Gör det på några sekunder och i realtid.


Vill du ha denna tjänst?

Kontakta en av våra rådgivare gör mer information via 010-410 34 00 eller info@houseofservice.se

bottom of page