top of page

House Of Service breddar sitt erbjudande med kaffemaskiner från Jura


House Of Service breddar sitt erbjudande med kaffemaskiner från Jura i mot mindre/medelstora företag som vill ha ett kvalitativt kaffe på kontoret.

De helautomatiska kaffemaskinerna i JURAs Professional-sortiment är avsedda för miljöer där mellan 10 och 200 kaffe-specialiteter avnjuts varje dag.

Varför JURA?


Optimal kaffekvalitet i kombination med ett stort utbud av kaffespecialiteter.

De helautomatiska kaffemaskinerna från JURA levereras färdiginställda för kaffenjutning. Tack vare de många programmerings-möjligheterna kan denna njutning varieras och helt anpassas till egna favoritkaffebönor och favoritspecialiteter. Med en knapptryckning erbjuder JURA ett stort urval av kaffe- och kaffespecialiteter med mjölk, från ristretto till cappuccino. Maskinens innovativa teknik garanterar en perfekt kaffenjutning varje gång – alltid nymalet, inte kapslat.


Minimal skötsel

Tack vare ett intuitivt manöverkoncept, väl tilltagen kapacitet samt TÜV-certifierad hygien kräver dessa maskiner en mycket liten arbetsinsats. Inbyggda sköljnings- och rengöringsprogram säkerställer optimal hygien med en knapptryckning samt ett perfekt kafferesultat varje gång.


Kan anpassas för olika situationer

Med fristående utrustning och tillbehör kan JURA:s helautomatiska kaffemaskiner skräddarsys till en komplett kaffelösning för alla situationer och kundbehov. Oavsett om kaffemaskinen ska ställas upp i en affär, ett kontor, mindre hotell eller användas för catering- eller kursändamål kan utbudet av kaffespecialiteter anpassas till den aktuella kundkretsen, allt efter produktmodell. Detta möjliggörs med hjälp av intuitiva programmerings- och spärrfunktioner.


Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal som inkluderar smakgaranti med 11 årliga besök, ev. reservdelar och mycket annat. Dessutom är vi snabba, pålitliga och redo för att höja servicenivån för era medarbetare och kunder.


Är du intresserad av en maskin eller vill provsmaka en kopp?

Hör av dig till en av våra rådgivare via 010-410 34 00 eller info@houseofservice.se

Comments


bottom of page