top of page

Digitalisering som berör affärsmodellen

Uppdaterat: 5 maj 2020
Digitalisering handlar inte enbart om att gå från analogt till digitalt. Begreppet omfattar hela processen för att utnyttja och omfamna digitala teknikers möjligheter. På så sätt kan organisationer anpassa sina befintliga affärsmodeller eller utveckla helt nya. Detta kan exempelvis beskrivas genom vad Spotify gjorde i musikbranschen för att kapitalisera på musiken på ett helt nytt sätt. Detta genom att skapa en helt ny affärsmodell som gav användarna rätten att utnyttja ”all världens musik” och göra personliga spellistor baserat på specifika musikspår på kundens villkor, allt till en fast månadskostnad.


Vissa säger att digitalisering inte är en IT fråga, utan en fråga om företagets överlevnad. Det kanske inte gäller alla branscher men det ligger någonting i det. Vi på House Of Service arbetar dagligen med de senaste kommunikationstjänsterna och har skapat enkla paket för att ditt företag ska få grunden på plats, vi tar din infrastruktur till molnet och hjälper dig skapa automatiska flöden som gör ditt företag mer digitalt.


Vi är experter på digitalisering och brinner för smarta kontor

Vi arbetar verksamhetsnära och säkerställer att ert företag får stöd och hjälp med både rätt infrastruktur/plattform att bygga vidare på men vi säkerställer även att era användare får rätt utbildning och material för att leva mer digitalt.


Inom House Of Service finns kompetens inom:

- Digital infrastruktur

- Moderna arbetssätt

- Smarta kontor

- IT Säkerhet


För att bli mer digitala så kan du prata med en av våra rådgivare på 010-410 34 00 eller meddela oss via info@houseofservice.se så kontaktar vi dig med mer information.

Comments


bottom of page