top of page
image-from-rawpixel-id-2310167-jpeg (1).

LIA-Plats (Praktik)

LIA-plats på House of Service - starta din karriär med oss!

Är du en nyexaminerad person med ett brinnande intresse för IT och vill ta nästa steg i din karriär? Då har du kommit rätt!

House of Service är ett välrenommerat företag med fokus på IT-relaterade tjänster och lösningar. Med lång erfarenhet av att ge företag och organisationer den bästa möjliga servicen och supporten, strävar vi alltid efter att ge våra kunder den mest positiva upplevelsen. Vi är stolta över vårt professionella och dynamiska team, och vi skulle gärna vilja lära känna dig och se vad du kan bidra med till vår verksamhet.

Vi söker nu en nyexaminerad person till vår servicedesk, och vi tror att du kan vara den vi söker! Som LIA-plats på House of Service kommer du att få möjlighet att arbeta med olika IT-relaterade ärenden och projekt, och få en inblick i hur vi arbetar för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

 

Du kommer att få chansen att lära dig om olika IT-lösningar och tekniker, och utveckla dina kunskaper och färdigheter inom IT och service.

Vi söker dig som är:

  • Nyexaminerad och har ett starkt intresse för IT

  • Nyfiken och lätt att lära

  • Skicklig på att lösa problem och hitta lösningar på olika utmaningar

  • Trivs med att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer med olika människor

Om du tror att du passar in på ovanstående beskrivning och vill söka en LIA-plats på House of Service, vänligen skicka in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att lära känna dig och att få se vad du kan bidra med till vårt team!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enlig
t överenskommelse

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår CIO på robin.nordlander@houseofservice.se eller 010-410 34 06 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, supporttekniker, IT, IT-support, helpdeskmedarbetare, helpdesk, servicedesk, servicedeskmedarbetare, service, data, systemvetenskap, Active Directory, Microsoft, AD

bottom of page