Kontorsstäd för företaget

En ren och välskött arbetsplats förmedlar ett seriöst intryck vid besök och gör att alla som arbetar där får en arbetsmiljö de trivs i. Hos oss har du dessutom en enda kontaktperson, som säkerställer att dina lokaler alltid håller hög standard.

Kontorsstäd

Trappstäd

Konferens

Vi förstår oss på kontor och vet att det finns olika behov att ta hänsyn till. Välj bland daglig städning, flyttstädning, städning inför kundevent, fönsterputs eller storstädning; vilka behov du än har så kan vi möta dem – varje gång.

 

Hos oss har du dessutom en enda kontaktperson, som säkerställer att dina lokaler alltid håller hög standard. Vi arbetar också med uppföljning och kvalitetskontroller för att säkerställa att du verkligen är nöjd med det vi gör.

HOS kontorsstäd

Med vår mest levererade tjänst inom städning garanterar vi hög kvalitet och en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt företag. Tjänsten inkluderar allt från kompetent städpersonal och arbetsledning, till material och utrustning. Vi städar 1 – 7 dagar per vecka och enbart på de tider som passar dig bäst. Med regelbundna kvalitets- och egenkontroller säkerställer vi att arbetet håller högsta klass.

Ibland dyker oväntade städbehov upp när man minst anar det, som efter en konferens till exempel. När du är i behov av extra städinsatser är vi på plats snabbt med kunnig städpersonal.