Utvalda modeller från Jura, Franke & Coffee Queen

Vad mer erbjuder vi? 

Kaffemaskiner 

Med en kaffemaskin från oss får du en smakfull kopp kaffe som på ett café, fast på arbetsplatsen. En gott kaffe sätter intryck, därför arbetar vi endast med kvalitetsmaskiner från världsledande WMF.

Kaffebönor

Gott kaffe avgörs inte enbart av kvalitetsmaskiner, utan de böner du använder spelar också in. Prova dig fram ur ett brett sortiment av kaffebönor, allt ifrån ekologiskt till ditt eget rostade kaffemärke med din karaktär.

Tillbehör

Vore det inte praktiskt att använda en partner för alla tillbehör? I vårt sortiment hittar du allt ifrån te, kaffekopper till något sött att äta på. Vi hjälper dig att spara tid. Få förbestämda leveranser varje månad.

TE & TILLBEHÖR

Darjeeling, rooibos, kamomill, chai, earl grey, gammal söderblandning, och mer därtill. Vi tillhandahåller en rad olika tesorter från när och fjärran. Tillsammans med en god skorpa, kaka, en bit choklad eller din favorit topping, är den perfekta fikastunden nära.

SERVICE & KUNDTJÄNST

Med vårt serviceavtal ser vi till att kaffemaskinerna fungerar, är rena och alltid levererar gott kaffe. Vi erbjuder också snabb service vid akuta driftstopp och vår kundtjänst löser alla dina behov.

Support ingår!