top of page
HOS1_c.jpg

Administratör /
Business Operations Coordinator

Om Tjänsten

Du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor utveckla ditt arbete och driva projekt framåt. Du är motiverande och har viljan att göra ditt absolut bästa.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och besitter kunskaper inom några av följande områden: Ekonomi, Administration, HR.

Titel: Administratör / Business Operations Coordinator

Placering: Stockholm/Solna

Översikt: Som BOC har du en nyckelroll inom organisationen för att säkerställa företagets finansiella välbefinnande. Vi arbetar med en outsourcad ekonomifunktion idagsläget, dom hanterar löpande bokföring, löner, årsbokslut mm. därför lägger vi stor vikt vid noggrannhet och administrativ förmåga. 

I teamet kommer du arbeta nära vår ekonomiansvarig som är systemägare för vårt affärssystem och arbetar fokuserat mot att effektivisera verksamheten. Du rapporterar direkt till Ekonomiansvarig.

Ansvarsområden:

Som vår Administratör / Business Operations Coordinator kommer du att ansvara för att optimera och digitalisera företagets administrativa processer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

 1. Ansvara för skapandet av fakturor, planering, inhämtande av underlag till redovisningsfirman. 

 2. Identifiera möjligheter att minska onödiga kostnader och maximera företagets lönsamhet. Du kommer att vara en del i övervakningen av kostnadsstrukturen och ge råd om effektivitetsförbättringar.

 3. Delta i utvecklingen av företagets ekonomiska strategi och ge råd om investeringar och finansiella beslut.

 4. Koordinera och övervaka dagliga administrativa aktiviteter.

 5. Hantera kommunikation och samordning mellan olika avdelningar.

 6. Upprätthålla och förbättra system för dokumenthantering.

 7. Assistera i utvecklingen av interna processer för att öka effektiviteten.

 8. Ansvara för att schemalägga och organisera möten samt upprätthålla korrekta anteckningar.

 9. Hantera korrespondens och agera som länken mellan ledningen och övriga anställda.

Bra erfarenheter:

 • Erfarenhet av administrativt arbete, ekonomiarbete eller redovisning.

 • Starka analytiska färdigheter.

 • Förmåga att hantera och tolka information.

 • Kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta med människor på olika nivåer.

Övrigt
Vi tror att du är duktig kommunikativt för att få fram ditt budskap och skapa förtroende. Du har god förståelse för IT/Teknik/Telefoni och förstår på så sätt organisationen och kundernas behov.

 

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kundorienterad miljö där all energi riktas mot att skapa goda relationer och utveckla kundernas fakturering och beställnings rutiner. Ta chansen att arbeta hos ett av Sveriges mest spännande bolag inom sin bransch. Här förväntar vi oss att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld är vi beredda att investera i din utveckling.

bottom of page